EVDEKİ NEGATİF ENERJİYİ POZİTİF ENERJİYE ÇEVİRİN!

, , 1 comment
Herkese merhaba!

Dünya’nın bile enerji patlamasıyla oluştuğunu varsayarsanız, enerjinin hiç de hafife alınmayacak bir konu olduğunu anlayabilirsiniz. Sadece canlı varlıkların değil, cansız nesnelerin de enerjisi vardır. Nazar diye adlandırdığımız durumun negatif enerji sebebiyle oluştuğunu söyleyebiliriz. 

Üzerinizde negatif enerji arttığında, bunu rahatça gözlemleyebilirsiniz. Olumsuzluklar üst üste gelir, olur sandığınız işleriniz olmaz, ufak tefek aksilikler ve kazalar yaşarsınız. Böyle bir durumda üstünüzdeki negatif enerjiyi atmak için dua okursunuz ya da çeşitli ritüeller gerçekleştirirsiniz.

İşte evlerinizde de bazen negatif enerji birikmesi olabilir ve bu enerjinin temizlenip pozitif enerjiye döndürülmesi gerekir.

Evde Negatif Enerjinin Arttığını Nasıl Anlarsınız?

Eve girdiğinizde içiniz kararıyorsa, olumsuz düşünceler aklınıza geliyorsa, ev içinde ufak ufak aksilikler oluyorsa, sinirleniyorsanız, başınız ağrıyorsa ve evin içinde tartışmalar oluyorsa evinizde negatif enerjinin artmış olması muhtemeldir.

Evdeki Negatif Enerji Nasıl Pozitife Çevrilir?

İşte böyle bir durumda, denediklerim arasında en işe yarayan, çok başarılı bir yöntemden size bahsedeceğim: Adaçayı, defne yaprakları ve üzerlik tohumu yakmak

Derin bir çelik kap içerisinde kuru adaçayı ve defne yaprakları (ve varsa üzerlik tohumu), tutuşmasını sağlamak adına küçük küçük parçalanmış kağıtlarla birlikte tutuşturulur. Küçük kağıt parçaları eklemezseniz, adaçayını tutuşturmakta çok zorlanırsınız. O yüzden bu adımı atlamayın. Evin giriş kapısından başlayarak, yanan adaçayı ve üzerlik yapraklarının olduğu kabı dolaştırmaya başlayın. Evde soldan sağa doğru gitmeniz daha doğru olacaktır. Köşeleri, dolap içlerini, masa altlarını da dolaşmayı unutmayın.

                        
(Ben bugün yaptığımda(görselde görebilirsiniz) defne yaprakları, üzerlik tohumları ve kağıtların üzerine tuz da ekledim.Ancak tuz yanmalarını zorlaştırdı. O yüzden bence siz eklemeyin.)
Bu işlemi havaların biraz daha iyi olduğu günlerde yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü bu tütsü işlemini yaptıktan sonra evinizde çok kötü bir koku kalacaktır ve iyice havalandırmak gerekecektir. Negatif enerjinin gitmesi için de havalandırma çok önemlidir.

Önemli not: Yaşı biraz daha küçük arkadaşların, bu işlemin ateşle ilgili bir işlem olması sebebiyle, evde tek başına denememelerini tavsiye ederim.

Adaçayı ve defneyi yaktıktan sonra evinizdeki enerjinin değiştiğini hemen gözlemleyeceksiniz. Yeni bir eve/ofise taşındığınızda, ilk olarak bu işlemi yapmak gereklidir. Daha önce orada yaşayan insanları tanımıyorsunuz ve evin enerjisini bilmiyorsunuz.

İşlem sonrasında çelik kabınızın malzemesi iyiyse kabınız hiç zarar görmemiş olacaktır. Olur da siyah lekeler kalırsa, sirke ile üstünden geçerseniz tamamen temizlenecektir.

Umarım yararlı olmuştur.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

1 yorum: