UYGUN FİYATLI VİTAMİN TAKVİYESİ HAPLARI- ALTAPHARMA VİTAMİN- MİNERAL HAPLARI

, , No Comments
Herkese merhabalar!

Her ne kadar düzenli beslenmeye çalışsak da, vücudumuz için gerekli miktarda vitamin ve mineralleri yiyeceklerden tam anlamıyla sağlayamadığımız dönemler oluyor. Vitamin ve minerallerin vücutta azalması ise, vücudumuz için iyi olmamakla birlikte günlük hayatımızı aksatacak problemlere sebep oluyor. Mesela geçen gün Onedio'da görmüştüm bir tweeti. ''Vücudunda B12 vitamini eksik olduğu için vitamin hapını içmeyi unutuyor, vitamin hapını içmeyi unuttuğu için vücudunda B12 eksikliği oluyor ve bu da unutkanlığa neden oluyor.'' Gerçekten de şaka gibi ama öyle:) O sebeple kendimize dikkat etmemiz ve vitamin ve mineral takviyelerini almayı ihmal etmememiz gerekiyor.

Ancak birçok markanın vitamin ve mineral hapları gerçekten cep yakıyor. A vitamini alsak, B Vitamini karşılayamıyoruz. Onu da alsak mineral haplarına ayıracak bütçemiz kalmıyor.



O sebeple bugün size Rossmann'larda satılan Alman malı uygun fiyatlı Altapharma markasından bahsedeceğim. Altapharma markasından internette bloglarda çok bahsedildiğini görmedim. O sebeple markayı biraz tanıtmak gerekirse, sadece vitamin ve mineral hapları değil, aynı zamanda çağ ağacı yağı gibi doğal yağların ve yara bandı gibi ürünlerin de bulunduğu geniş bir ürün yelpazesine sahip bir marka Altapharma. Ancak bugün bu yazıda sadece vitamin ve mineral haplarını konuşacağız.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, eczacı, doktor vb. bir mesleğe sahip olmadığım için bu ürünleri gidin alın gibi bir şey demediğimi belirtmek isterim. Sadece kendi memnun olduğum ve seve seve kullandığım bir vitamin markası Altapharma. Ancak herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum:)

Gelelim ürünlere. Suda eriyen kalsiyum, magnezyumlardan tutun da, balık yağlarından, demir mineraline kadar birçok vitamin ve mineral eksikliği için üretilmiş ürün çeşitleri bulunuyor. Benim en çok kullandığım ürünü ise, demir hapı. Bittikçe alıyorum, kutu kutu bitirdik ailecek diyebilirim.

Bu arada hangi markadan olursa olsun, lütfen vitamin ve mineral takviyelerini abartılı oranlarda kullanmayın. Sağlınıza yararlı bir şey yapmaya çalışırken, zarar verirsiniz.

Sevgiler!





0 yorum:

Yorum Gönder